Webinar: Hoe ondersteun je zorg- en welzijnsprofessionals in tijden van corona?

Datum: 
dinsdag 09 juni 2020
Tijd: 
9.15 - 10.30 uur
Locatie: 
Online, via Microsoft Teams
Voor wie: 
Voor leidinggevenden, hr-professionals en beleidsadviseurs- en medewerkers werkzaam in de zorg- en welzijnssector
Omschrijving: 

 

De coronacrisis vraagt veel van ons allemaal. Zorg- en welzijnsprofessionals staan in de frontlinie. Zij maken van dichtbij de directe en indirecte gevolgen mee. In de hele sector is er sprake van verhoogde werkdruk en stress. Dit vraagt veel onze professionals. Wat kun je als werkgever voor je medewerker hier in betekenen? En welke tools kunnen je hierbij helpen?

Live webinar

Om deze vragen te beantwoorden organiseert SIGRA i.s.m. Zilveren Kruis en Colijn & Partners op dinsdag 9 juni de webinar “Hoe ondersteun je zorg- en welzijnsprofessionals in tijden van corona?”. Tijdens deze live uitzending gaan we in gesprek met Marjolijn Punt (arbeidspyscholoog, Shared Ambition) en Astrid Renes (programmamanager, Invitra) over wat de effecten zijn van de coronacrisis op medewerkers en hoe je daar als werkgever en/of leidinggevende het beste in kan ondersteunen.

Heb je een vraag tijdens webinar? Geen probleem, deze kan je gewoon stellen via de chat. Marjolijn en Astrid beantwoorden graag al je vragen.

Sprekers


Marjolijn Punt 
van Shared Ambition (arbeidspsycholoog, positieve gezondheid 2.0) . Ze gaat in op de psychologische gevolgen van de coronacrisis voor zorg- en welzijnsprofessionals. Daarnaast geeft ze tips hoe je hier als werkgever mee om kan gaan en je personeel kan ondersteunen.


Astrid Renes 
van Invitra (programmamanger, oud-verpleegkundige). Ze neemt ons mee in de mogelijkheden van de innovatieve tool “Synergy in de zorg”. Deze tool bevordert de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de webinar? Stuur dan voor maandag 8 juni 12.00 uur je naam en mailadres naar Nicole Ranzijn via nranzijn@sigra.nl

 

Voor dit project is steun verleend vanuit het Europees Sociaal Fonds. Dit fonds is van de Europese Unie.