Videoconferencing

Met Videoconferencing is het mogelijk met elkaar op verschillende locaties vergaderen via audiovisuele uitwisseling. Daarnaast kan deze dienst gebruikt worden voor het delen van elektronische whiteboards en op computer weergegeven informatie.

Deelnemers van MANza of de AmZX kunnen zich erop abonneren. VisionsConnected is de leverancier van de dienst. Men kan videocommunicatie inzetten met andere gebruikers van het MANza-netwerk en de AmZX en met externe partijen die gebruik maken van videoconferencing.

SIGRA stelt de videoconferencing-dienst beschikbaar aan deelnemers aan het MANza en de AmZX door middel van een videoconferencing-server op de AmZX. Als contractpartij van de dienst bewaakt SIGRA de kwaliteit van de dienstverlening. Zij ondersteunt bredere toepassingen van videoconferencing in het zorgveld alsmede verbreding van het gebruik ervan binnen en over de grenzen van de regio Amsterdam.

Ook gebruik maken van videoconferencing? Neem dan contact op met servicemanagement SIGRA: servicemanagement@sigra.nl 020 512 88 50 

Lees meer over de ICT-diensten in zorg & welzijn die wij bieden