Veilig inloggen met Passage ID

Het is mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe loginmethode Passage ID voor de ZorgMail webapplicaties. Met Passage ID kunt u veilig inloggen en uw ZorgMail account extra beveiligen met twee-staps-verificatie. Wilt u weten hoe u dit kunt doen? Klik dan hier voor meer info. Heeft U vragen over uw passage ID kijk eens bij de veelgestelde vragen over Passage ID of neem contact op met de servicedesk 088 8 366 399.

Modules

Secure e-mail: Het versturen van vrije teksten en bestanden. Bedoeld voor iedereen die veilig wil mailen, met ketenpartners en patiënten.
Lees meer

ZorgMail Send Message: Zoals al aangekondigd, wordt de huidige ZorgMail App vervangen door ZorgMail Send Message. ZorgMail Send Message werkt hetzelfde als de ZorgMail App, maar is een stuk intuïtiever en heeft een nieuwe layout. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet u eerst een aantal stappen doorlopen. 
Heeft u vragen? neem contact op met de servicedesk 088 8 366 399 of kijk op veelgestelde vragen

Edifact Berichtendienst: Gestructureerde informatie wordt verstuurd van en naar informatiesystemen. De inhoud wordt automatisch ingelezen in het informatiesysteem van de ontvangende partij. De software moet wel beschikken over een Berichtenmodule.
Heeft u vragen? neem contact op met de servicedesk 088 8 366 399.