SIGRA opleidingen Privacy & Informatieveiligheid

Ben jij opzoek naar verdieping rondom Privacy & Informatieveiligheid? Of juist geïnteresseerd om een goede basis te ontwikkelen? SIGRA biedt verschillende (digitale) opleidingen, trainingen, webinars en themabijeenkomsten aan. Neem contact op met Félice de Charro via pi@sigra.nl  als je interesse hebt.

Verdiepende modules,  bestuurlijke masterclass en Opleiding: 

 • Met deze verdiepende modules willen we Functionarissen Gegevensbescherming (FG’s) en Privacy Officers (PO’s) de mogelijkheid bieden om in te zoomen op specifiekere onderwerpen.
  Zodoende organiseert SIGRA in samenwerking met ICTRecht de volgende digitale opleidingen, die los van elkaar te volgen zijn. indien er interesse is een module te volgen horen we het graag via pi@sigra.nl 


  Module 1 – ICT-contracten: 15 maart

  Module 2 – Beheer en onderhoud van privacy in je organisatie: 29 maart

  Module 3 – Beschikbaarheid van ICT: 12 april

  Module 4 – Privacy toezicht: 26 april

  Module 5 – Regie krijgen en houden in de privacyketen: 10 mei

  Telkens van 13:00 – 17:00 uur

   

 • Bestuurlijke masterclass:  7 juni 2021 van 13.00-17.00 uur.
  Ook bestuurders weten steeds beter hoe ze de privacy in hun organisatie willen borgen en de FG als hun sparringspartner kunnen gebruiken. We organiseren in samenwerking met ICTRecht een masterclass speciaal voor bestuurders. Data is het nieuwe goud en u bent als bestuurder de schatbewaarder. De belangrijkste aandachtspunten waar u als bestuurder van op de hoogte moet zijn, worden in deze bestuurlijke masterclass besproken.

 

 • Opleiding: Privacy & Informatieveiligheid in zorg en welzijn: van het 'wat' naar het 'hoe' . Een goede basis: 8, 19 & 22 april 2021 van 9.00 - 17.00 uur.
  In 2020 is de opleiding op basis van de eerdere feedback aangescherpt met meer focus van het wat naar het hoe in de praktijk van zorg & welzijn. De opleiding is speciaal voor professionals met reeds enige basiskennis over Privacy & Informatieveiligheid die de rol van Privacy Officer of startend Functionaris Gegevensbescherming gaan vervullen in een zorg of welzijnsorganisatie. 
  Op verzoek bieden SIGRA, VKA en IIR deze opleiding voor de 7de keer aan in  2021,  Laat het ons weten als je geinteresseerd bent.    
  Lees hier verder over de inhoud en de kosten van de opleiding en hoe je je kunt aanmelden.

 

 • Themabijeenkomsten voor SIGRA leden: 
  In 2021 worden 4 themabijeenkomsten georganiseerd door SIGRA. Deelnemers van het P&I netwerk en de community ontvangen hiervoor de uitnodigigen. Mocht je ook willen deelnemen aan het netwerk omdat het voor jouw functie relevant is: laat dit van weten via pi@sigra.nl