SIGRA & corona- wat doet SIGRA rond corona?

15-03-20

Juist nu, in deze tijd van corona (Covid-19), willen we invulling geven aan het doel waar we voor staan: de continuïteit van de zorg en welzijn in onze regio ondersteunen. 

Omdat het coronavirus frequent nieuwe informatie oplevert is er een speciale pagina voor onze leden aan de website toegevoegd. U vindt deze informatie in onderstaand overzicht:

 
Tips voor het veilig werken op afstand
Vergoeding vanuit SectorplanPlus voor inwerken zorgprofessionals
Gratis materiaal voor digitale scholing in tijden van corona
Vraag en aanbod extra zorgpersoneel coronacrisis versneld samenbrengen
Gratis parkeren voor zorgpersoneel in Amsterdam en Amstelveen
 

Op de hoogte blijven van wat SIGRA doet rondom het coronavirus (Covid-19)? Ontvang de wekelijkse nieuwsbrief. Klik hier om aan te melden. 

Andere ondersteuning
Knelpunten en casussen die ons bereiken via onze leden beleggen we zo goed mogelijk. 
Bent u bijvoorbeeld van mening een innovatie te hebben die per direct een bijdrage kan leveren in de bestrijding van het coronavirus of de zorg kan ondersteunen in de strijd, mail dan naar innovatielab@sigra.nl  

Pers
Voor vragen over activiteiten van en door SIGRA rondom corona in onze regio’s verwijzen wij u naar onze communicatieadviseur Roderik Berghegen: rberghegen@sigra.nl of 06-58084998/020-5128888

Voor landelijke vragen m.b.t. www.extrahandenvoordezorg.nl verwijzen we u door naar de woordvoerders van het ministerie van VWS.