Ontdekdezorg week: 22 t/m 27 maart

Datum: 
maandag 22 maart 2021
Locatie: 
Online
Voor wie: 
SIGRA-leden
Omschrijving: 

ontdekdezorg week banner 2021

De Ontdekdezorg week vindt dit jaar plaats van 22 t/m 27 maart. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus verloopt deze dit jaar online. De week richt zich op het interesseren van potentiële zij-instromers en herintreders in een baan in zorg en welzijn. Sinds 2020 sluit de Ontdekdezorg week aan bij de landelijke Ik Zorg campagne. Naast de landelijke campagne, zal er ook binnen de SIGRA regio aandacht worden besteed aan deze week. Een groot aantal SIGRA-leden nam al aan de vorige 7 edities (voor 2020 de Week van Zorg en Welzijn) deel. Op de bijeenkomst van 26 januari informeren we hoe jouw organisatie dit jaar kan deelnemen aan de week. 

Ontdekdezorg week 2021 volledig online
De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij de zorgorganisaties. Via een landelijk platform kunnen deelnemers online kennis maken met de organisatie: de Ontdekdezorg markt. Hier kun je je als organisatie presenteren door middel van onder andere een video, de website en een beschrijving van je organisatie. Met behulp van een kalender en contactfunctie kunnen deelnemers direct contact met je opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kunnen organisaties zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A.

Ook worden er landelijke webinars georganiseerd en en vinden deelnemers via de website praktische informatie over leren en werken in de sector.

Meer informatie?
SIGRA organiseert op dinsdag 26 januari een informatiebijeenkomst voor leden om meer informatie te geven over de specifieke invulling van de week en wat er van deelnemende organisaties wordt verwacht. Verder geven we je een update over de regionale activiteiten die zullen plaatsvinden. De informatiebijeenkomst verloopt via Microsoft Teams van 9.30 tot 11.00 uur. Wil je daaraan deelnemen? Stuur dan een mailtje naar opendagzorgenwelzijn@sigra.nl. Voor meer (actuele) informatie over de week kijk je op www.ontdekdezorg.nl/week