Online training: “Beter werven, ook in tijden van Corona”

Datum: 
dinsdag 16 juni 2020
Tijd: 
11.00 tot 12.00
Locatie: 
Online via GoToWebinar
Voor wie: 
HR- en Communicatieprofessionals, vacaturehouders op zorglocaties
Omschrijving: 

Let op: Datumwijziging van 11 juni 11.00 tot 12.00 naar 16 juni: 11.00 tot 12.00

Online training: “Beter werven, ook in tijden van Corona”

Gegeven door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om vernieuwde manieren van werving & selectie en het optimaliseren van (arbeidsmarkt)communicatie. Daarbij heeft het coronavirus de wereld letterlijk op z’n kop gezet en gaat de ‘online wereld’ voor velen van ons open. Hoe gaan we hiermee het best om? En:

  • Hoe werf je (juist nu) succesvol?
  • Hoe zet je jouw employer branding het best in via de online kanalen?
  • Hoe krijg je kandidaten die twijfelen toch in beweging met de juiste boodschap?
  • En wat doe je in deze tijd aan zaken als relatiemanagement om een kandidaat te binden?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, tips & tricks neemt de docent je in de online-training mee in hoe je jouw arbeidsmarktcommunicatie optimaal kunt afstemmen op de huidige situatie. Daarnaast kun je uiteraard ook jouw vragen inbrengen!

Spreker

Martijn Hemminga is adviseur, docent, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Hij helpt werkgevers en opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Hemminga richtte eind 2006 samen met Geert-Jan Waasdorp de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op. Samen stonden zij ook aan de wieg van vakblad en -site Werf&, het magazine voor arbeidsmarktcommunicatie. 

Andere gerelateerde online trainingen

25 juni 2020 van 11.00 tot 12.00
Online training: Succesvol online recruitment

Aanmelden

Deelname = kosteloos en uitsluitend toegankelijk voor leden. Meld je voor één of beide trainingen aan door op deze link te klikken!

Het is niet noodzakelijk om de training van 16 juni te hebben gevolgd om aan de training van 25 juni deel te nemen, de inhoud staat los van elkaar. 
De online-trainingen worden gegeven via GoToWebinar. De instructies en de link om je te registreren volgen uiterlijk een week van te voren.