ZorgMail Chat vanaf medio juli 2019 beschikbaar

09-07-19
ZorgMail Chat vanaf medio juli 2019 beschikbaar

Het is zover! Na een jaar bouwen aan ZorgMail Chat is de applicatie gereed om in gebruik te worden genomen. ZorgMail Chat voorziet collega’s van specialistisch advies en gerichte informatie binnen de grootste community in de zorg. Veilig en real time!

De chat komt beschikbaar op drie platformen: Web, iOS en Android en volledig synchroon werkend via een Server. Voor zorgverleners, gericht op advies en consultatie, al dan patiënt gerelateerd. 
 
De eerste ZorgMail Chat release die naar verwachting medio juli 2019 beschikbaar komt, is bestemd voor alle ZorgMail klanten met een All-in abonnement. Lees hier meer over ZorgMail. Voorwaarde voor het in gebruik kunnen nemen van de Chat applicatie is dat een klant over een geactiveerde ZorgMail account beschikt. Voor deze groep klanten maakt de Chat applicatie onderdeel uit van het All-in abonnement. Er zitten dus geen extra kosten aan! 
 
ZorgMail Chat komt in de eerste release beschikbaar voor Web en iOS. Na de zomer wordt de release voor Android verwacht en aansluitend de release voor de grotere ZorgMail (2de lijns) instellingen.

Op de hoogte blijven van ZorgMail Chat? Volg één van de onderstaande kanalen.