Terugblik op Inspiratiewebinar “Vitaliteit en weerbaarheid van zorg- en welzijnsprofessionals”

19-02-21

De vitaliteit en weerbaarheid van onze zorg- en welzijnsprofessionals ondersteunen en versterken is essentieel, zeker in tijden van corona. Tijdens de inspiratiewebinar op 11 februari deelden het OLVG en ARQ IVP hun ervaring en kennis over vitaliteit en weerbaarheid van zorg- en welzijnsprofessionals. Hoe ga je daar als organisatie mee aan de slag?

Sterk in de nacht - OLVG
Eveline Beelen (vitaliteitscoach, Amanda Pladdet (oncologieverpleegkundige) en Charlot Goedhart (Teamleider IC) vertelden over hoe het project “sterk in de nacht” heeft bijgedragen aan de vitaliteit van medewerkers in de nachtdienst. Hoe kan je als organisatie voor bewustwording en ondersteuning zorgen en wat levert dat op?

Weerbaarheid bij ingrijpende gebeurtenissen op het werk. Inclusief extra aandacht voor de gevolgen van COVID-19 – ARQ IVP
Hoe ga je om met traumatische ervaringen op de werkvloer? Hoe zorg je voor extra aandacht voor de gevolgen van COVID-19 op medewerkers? Roderik Bender (trainer bij ARQ IVP) nam ons mee in de gevolgen van aangrijpende gebeurtenissen op mensen en hoe je je medewerkers kan ondersteunen tijdens zulke periodes.

Webinar terugkijken?
Klik hier om het webinar terug te kijken.

Presentaties webinar
Wil je de presentaties ontvangen? Neem dan contact op met Nicole Ranzijn.