SIGRA loopt mee bij ZGAO

08-08-18
Medewerkers van Het Flevohuis ZGAO

Vanaf deze week gaan 13 SIGRA-medewerkers weer een dag meelopen in de zorg. Na het succes van vorig jaar bij Amstelring, lopen we dit jaar mee bij op de locaties het Flevohuis en de Open Hof van ons lid Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO).

De komende drie weken helpen we bij de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden, zoals koffie inschenken, spelletjes spelen, een stukje wandelen of gezellig een praatje maken met de bewoners. Nicole Ranzijn, Beleidsmedewerker Arbeidsmarkt en Onderwijs, was gister bij Het Flevohuis waar ze onder andere een wandeling maakte met twee bewoners: “De dame en ik bleken in dezelfde buurt in Amsterdam te zijn geboren. Zij is een echte Jordanese en ik heb genoten van haar directheid. Het was zeer leuk en leerzaam om mee te maken en ik heb een mooie dag gehad dankzij de bewoners en medewerkers!”

Leren en ontwikkelen is een belangrijk onderdeel in het beleid van SIGRA. Het jaarlijks meelopen van een dag bij één van de leden past daar goed bij. Vorig jaar werd de meeloopdag als zeer inspirerend en waardevol beoordeeld.