Op onze website komwerkeninzorgenwelzijn.nl vind je vacatures en informatie over werken en leren in zorg en welzijn

01-05-18
Kijk op onze website komwerkeninzorgenwelzijn.nl voor vacatures en informatie over werken en leren in zorg en welzijn

Op onze website www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl vind je alles over werken en leren in de zorg- en welzijnssector. De website is dé startplek voor een (nieuwe) carrière in Zorg en Welzijn! Bij SIGRA aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties plaatsen hier hun vacatures. Ook vind je er inspirerende persoonlijke verhalen uit de praktijk. 

Vacatures plaatsen

Bent u SIGRA-lid, dan kunt u gratis uw vacatures plaatsen op deze website. Dit kan handmatig of via een automatische koppeling.
Voor meer info kunt u contact opnemen met Waheeda Abdoelrahman.
Deze vacatures worden automatisch doorgeplaatst op de landelijke vacaturesite ontdekdezorg.nl. Deze website is onderdeel van de landelijke publiekscampagne van VWS 'Ik zorg'. In de campagne worden individuele verhalen van medewerkers in zorg & welzijn in beeld gebracht, om zo anderen te enthousiasmeren voor het werk in onze sector. De campagne richt zich ook op personeelsbehoud, door huidige medewerkers te inspireren met deze verhalen en meer inzicht te geven in de mogelijkheden die de sector te bieden heeft. 

Regionaal Contactpunt

Iemand die interesse heeft in het (blijven) werken in zorg & welzijn kan via de landelijke campagne 'Ik zorg' in contact worden gebracht met een regionaal contactpunt. Van daaruit worden mensen op maat verder geholpen door samenwerkende partijen in hun eigen regio, zoals SIGRA-leden, onderwijsinstellingen, UWV en gemeenten. SIGRA coördineert het regionaal contactpunt in Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland-Noord, via de website komwerkinzorgenwelzijn.nl