SIGRA sluit ook mantelcontract met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

05-02-16
SIGRA - Mantelcontract Zorg en Zekerheid

SIGRA ondertekende op 4 februari 2016 een mantelcontract met zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid. Voor medewerkers van SIGRA-leden biedt Zorg en Zekerheid een aantrekkelijk zorgpakket aan met kortingen die in het eerste jaar kunnen oplopen tot 23% op de aanvullende verzekeringen. Daarnaast biedt Zorg en Zekerheid voor werkgevers diverse aanvullende dienstverlening op het gebied van Bedrijfszorg, Preventie en Vitaliteit.

Het werkgebied van Zorg en Zekerheid sluit goed aan op het werkgebied van SIGRA en Zorg en Zekerheid is met haar oprichting in 1825 de oudste zorgverzekeraar van Nederland.

Verlenging mantelcontract Zilveren Kruis

SIGRA had al sinds een paar jaar een mantelcontract met Zilveren Kruis (voorheen Agis Achmea), waar de lidinstellingen van SIGRA gebruik van kunnen maken. In 2014 is dit mantelcontract verlengd voor een periode van 5 jaar.

Overzicht

Hieronder zijn de hoofdpunten uit de diverse mantels op rij gezet. Ter vergelijking is ook IZZ in het overzicht meegenomen. SIGRA heeft weliswaar geen mantelovereenkomst met IZZ, maar omdat veel instellingen IZZ conform de CAO aanbieden, is deze ook in het overzicht meegenomen.

Overzicht kortingen

Gebruik maken van een mantelovereenkomst?

Voor een goede praktische uitvoering van de mantelcontracten werkt SIGRA samen met Colijn & Partners. Als u gebruik maakt van de mantelovereenkomsten wordt er door Colijn & Partners een maatwerk internetportal voor uw organisatie ingericht. Met deze portal geeft u uw medewerkers de mogelijkheid om op een transparante en toegankelijke manier de verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken en online af te sluiten. Naast de mantelovereenkomsten kunnen ook uw huidige collectieve verzekeringen in de portal worden opgenomen. 

Er is ook een vernieuwde Zorgvergelijker App beschikbaar voor iPad en Android tablets in de Apple App Store en Google Play Store. Hiermee kunnen uw medewerkers ook eenvoudig de collectiviteiten van hun werkgever met elkaar vergelijken.

Demoversie bekijken?

Wilt u weten hoe een internetportal voor uw organisatie eruit kan zien? Een demoversie van de portal staat op http://demosigra.colijn.info/. Uw eigen portal kan binnen vijf werkdagen op maat worden gemaakt.

Met vragen over de collectieve zorgverzekeringen of de inzet van de internetportal kunt u contact opnemen met Tjitske van der Velde van Colijn & Partners: 020 426 38 40