Healthtech startups meld je aan!

15-06-17
HealthInc

Ahti (Amsterdam health & technology institute) lanceert HealthInc, met medewerking van het AMC (Academisch Medisch Centrum). HealthInc is hét Amsterdamse incubator programma voor ondernemers in zorg en technologie. HealthInc is een nieuwe loot aan de stam van ahti en is de vierde incubator van IXA. Het ondersteunt ahti’s missie om een betere kwaliteit van zorg te realiseren tegen lagere kosten door de inzet van technologie en het stimuleren van ondernemerschap.

HealthInc is een intensief programma gericht op teams die een technologische innovatie - product of dienst – voor de zorg ontwikkelen en deze naar de markt willen brengen. Van de inschrijvingen worden slechts vijf startups tot het programma toegelaten. Tien weken lang worden de deelnemers ondergedompeld in alle aspecten van het (door)ontwikkelen van hun business model. De eerste editie start op maandag 9 oktober 2017. De inschrijving is geopend. Zie www.ahti.nl

Amsterdam is de aangewezen stad voor dit programma. De stad zet hoog in om de gezondheid van haar bewoners op duurzame wijze te verbeteren. Bovendien beschikt de stad over vermaarde internationale topinstituten op het gebied van gezondheidszorg en data research en heeft deze een bloeiende ondernemerscultuur.

Het programma HealthInc wordt gegeven in het AHTC, het Amsterdam health & technology center gelegen tegenover het AMC. Het is de ideale omgeving voor (startende) ondernemers om samen te werken met artsen en onderzoekers en zo hun innovatie in een reële context te kunnen ontwikkelen.

Let op: Langere doorlooptijden ZorgMail door stijging aanvragen, kijk voor meer info op zorgmail.nl