Healthtech startups meld je aan!

15-06-17
HealthInc

Ahti (Amsterdam health & technology institute) en AMC (Academisch Medisch Centrum) lanceren HealthInc - hét Amsterdamse incubator programma voor ondernemers in zorg en technologie. Het programma van HealthInc wordt gegeven in het Amsterdam health & technology center, de healthtech hub van Amsterdam, gelegen tegenover het AMC.

HealthInc is een intensief programma gericht op teams die een technologische innovatie - product of dienst – voor de zorg ontwikkelen en deze naar de markt willen brengen. Van de inschrijvingen worden slechts vijf startups tot het programma toegelaten. Tien weken lang worden de deelnemers ondergedompeld in alle aspecten van het (door)ontwikkelen van hun business model. De eerste editie start op maandag 9 oktober 2017. De inschrijving is geopend op www.ahti.nl

Amsterdam is de aangewezen stad voor dit programma. De stad zet hoog in om de gezondheid van haar bewoners op duurzame wijze te verbeteren. Bovendien beschikt de stad over vermaarde internationale topinstituten op het gebied van gezondheidszorg en data research en heeft deze een bloeiende ondernemerscultuur.

Ahti heeft HealthInc samen met het Academisch Medisch Centrum opgericht, partner van ahti van het eerste uur. Deelnemers aan het programma krijgen toegang tot artsen en onderzoekers van het AMC om hun innovatie in een reële context te kunnen ontwikkelen, dicht bij de omgeving van patiënten.