Expertteam Niet Aangeboren Hersenletsel

Het Expertteam NAH is onderdeel van het Expertisnetwerk Niet Aangeboren Hersenletsel. Het Expertteam NAH bestaat uit professionals die werkzaam zijn bij organisaties gespecialiseerd in Niet Aangeboren Hersenletsel en dus goed op de hoogte zijn van de bijkomende problematiek en de mogelijkheden voor deze mensen in de regio. In het team zitten onder andere een verpleegkundige, een arts verstandelijk gehandicapten, een gedragsdeskundige, een orthopedagoog, een GZ pscyholoog en een zorgcoördinator.

Ondersteuning bij vragen op het gebied van NAH

Bent u op zoek naar zorgaanbod? Er zijn diverse organisaties die aanbod bieden op het gebied van NAH. Klik op één van de regio's hieronder en bekijk wat het aanbod in uw regio is.

Heeft u vragen of advies nodig van het Expertteam? Dit kan per mail (vul daarvoor het invulformulier in) of telefonisch door middel van een terugbelverzoek.

De coördinator en aanspreekpunt van het Expertteam NAH is Mark van Duin.
Afhankelijk van de vraag geeft hij algemene informatie of gericht advies door de vraag eerst voor te leggen aan het Expertteam NAH.

Bent u op zoek naar meer informatie?

Bent u op zoek naar relevante websites met betrekking tot NAH? Hier vindt u een overzicht met websites van bijvoorbeeld de patiëntenvereniging, informatie over mantelzorg, informatie over zorgvragen en andere algemene informatie.