Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Netwerkbijeenkomst - 'Continuïteit van zorg en ondersteuning voor Amsterdamse jongeren met een LVB'

Er is veel interesse in de netwerkbijeenkomst, waardoor de inschrijving op dit moment gesloten is.

Het is momenteel niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze bijeenkomst.

Datum: donderdag 14 februari
Tijd: 9.00uur - 13.00uur
Locatie: ntb

Dit is het aanmeldformulier dat gekoppeld is aan de save the date die in december is verstuurd voor de netwerkbijeekomst 'Continuïteit van zorg en ondersteuning voor Amsterdamse jongeren met een LVB'. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Expertisenetwerken Jeugd (L)VB en LVB18+ in samenwerking met de Gemeente Amsterdam. In de bijeenkomst staat kennis delen rondom het thema centraal. Er wordt d.m.v. verschillende workshops stil gestaan bij de initatieven (denk aan: methodieken, handvatten en best practices) die de professional en de cliënt met een LVB ondersteunen om de overgang naar de volwassen leeftijd (18 jaar) goed te laten verlopen. De genodigden van deze bijeenkomst zijn professionals, beleidmedewerkers en managers van zorg- en welzijnsinstellingen en alle overige betrokken partijen, zoals gemeente, onderwijs en politie.

Wanneer je dit formulier indient, ben je aangemeld voor de bijeenkomst. In januari volgt een nieuwe uitnodiging waarin je het programma ontvangt en heb je mogelijkheid om je in te schrijven voor de workshops.

Meer informatie over de expertisenwerken Jeugd (L)VB en LVB18+ vind je via https://www.sigra.nl/expertisenetwerken-amsterdam en https://www.lvbinamsterdam.nl/

Netwerkbijeenkomst - 'Continuïteit van zorg en ondersteuning voor Amsterdamse jongeren met een LVB' | SIGRA

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.