Janneke Vosse

Janneke Vosse - SIGRA
Adviseur Sociaal Domein & ICT
020 512 88 88
Onderwerpen: 

Adviseur Sociaal Domein & ICT

Buurtteams Amsterdam
Amsterdam Vitaal & Gezond
Datagedreven werken

'Inmiddels werk ik bijna vijftien jaar als adviseur en projectleider in het sociaal domein. Ik omschrijf mijzelf als een enthousiaste verbinder, creatief en oplossingsgericht. Ik heb mij altijd bezig gehouden met het faciliteren van de samenwerking tussen gemeenten en zorg- en welzijnsinstellingen. Zodat inwoners passende en integrale ondersteuning krijgen. En professionals hun werk op een fijne manier kunnen doen.

Ik heb een informatie- en veranderkundige achtergrond. Ik vind het inspirerend om samen met professionals en inwoners te analyseren hoe data & technologie kunnen ondersteunen. En om vervolgens draagvlak te creëren voor de oplossingen die we samen bedenken. Dit doe ik het liefst vanuit een gezamenlijke visie, zoals bijvoorbeeld Amsterdam Vitaal & Gezond.

ICT-oplossingen zijn voor mij nooit een doel op zich. Ik ben nieuwsgierig naar het vinden van een goede mix van digitale ondersteuning en de menselijke maat. Ik geloof dat we met de juiste informatie en tools effectiever kunnen zijn. En dat Amsterdammers die dat willen en kunnen, daarmee meer regie kunnen nemen.'

- Janneke Vosse