Communicatienetwerk

Het Communicatienetwerk van SIGRA bestaat uit communicatieprofessionals van de organisaties die lid zijn van SIGRA. Het netwerk is opgericht met de volgende doelstellingen: 

  • Elkaar snel weten te vinden, om informatie en successen te delen.
  • De zichtbaarheid - en daarmee de betrokkenheid - vergroten van projecten/samenwerkingsverbanden/resultaten in SIGRAverband, met name wanneer deze relevant zijn voor het dagelijks werk van zorg- en welzijnsmedewerkers.
  • Elkaar in het vakgebied verder helpen, kennis uitwisselen en elkaar helpen bij dilemma’s. Hiertoe zullen bijeenkomsten georganiseerd worden met elke keer een relevant en actueel onderwerp.

Bijeenkomsten

De kick-of van dit Communicatienetwerk vond plaats op 29 juni 2017 in EYE Amsterdam. Onderwerp van de bijeenkomst was de ontwikkelingen in interne communicatie waarbij ingezoomd werd op de inzet van een social intranet. Sprekers waren Rene Jansen van Winkwaves en Evelyn Visschedijk van Spirit!. Hiernaast vindt u de presentatie van Rene Jansen over een sociaal intranet.

Interesse?

Bent u communicatieprofessional en wilt u zich aanmelden, dat kan via mail bij Wendy Rinzema. Of heeft u een onderwerp of vraagstuk dat u graag in de groep wilt gooien, of op de agenda van een volgende bijeenkomst wilt zetten, dan kunt u dat ook aan Wendy laten weten. Bedankt alvast.