Inspiratiebijeenkomst JONG SIGRA zorg en welzijn - Generatiemanagement

Datum: 
vrijdag 27 september 2019
Tijd: 
14.30 uur tot 17.00uur (vanaf 17.00 borrel)
Locatie: 
Het Atelier (Valschermkade 16a, 1059 CD, Amsterdam)
Voor wie: 
Iedereen tot en met 35 jaar die werkzaam is bij een SIGRA-lid
Omschrijving: 

 

Beste young professional,

Op vrijdag 27 september organiseert het ‘JONG SIGRA netwerk zorg & welzijn’ een inspiratiebijeenkomst met als thema ‘generatiemanagement’. Tijdens het event staan we stil bij de uitdagingen en kansen voor millennials en welke verschillende generaties er in een organisatie zijn. Aeron van der Looij, medeoprichter en coach bij Skyscrapers, geeft ons op interactieve wijze handvatten om je communicatiestijl aan te passen op het type persoon en verschillende generaties. Zo maak je samenwerking leuker en efficiënter. Ter voorbereiding vragen we je een kleine voorbereidende opdracht te maken. Dit neemt circa 10 tot 15 minuten in beslag. Je ontvangt deze opdracht uiterlijk een week voor de bijeenkomst. Enthousiast? Meld je dan hier aan

Doorontwikkelplannen JONG SIGRA: fotomoment
Ook staan we stil bij de doorontwikkelplannen van JONG SIGRA en de communicatie strategie om de bekendheid en inzet van het netwerk als klankbordgroep te vergroten. Tijdens de borrel is een fotograaf aanwezig wat onderdeel uitmaakt van de mini-campagne die wordt opgezet. We zijn nog op zoek naar fotomodellen! Vind je het leuk om mee te werken? Geef je dan op via jongsigra@sigra.nl en ontvang meer informatie. Hier staat uiteraard wat leuks tegenover.

Het programma
14.30u Inloop
15.00u   Welkom en toelichting doorontwikkeling JONG SIGRA zorg en welzijn
15.15u   Inspiratiessessie generatiemanagement
16.45u   Uitleg campagne JONG SIGRA en start fotomoment
17.00u   Netwerkborrel

Meld je aan en deel het bericht
Ben je aanwezig? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Deel dit bericht vooral onder andere collega’s (t/m 35 jaar).

We hopen je 27 september te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Commissie JONG SIGRA

Mark, Oddy en Sanne