Kick-off Stedelijke Transmurale Afspraak CVA

Datum: 
donderdag 15 november 2018
Tijd: 
17.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 17.00 uur met soep en brood en borrel vanaf 21.00 uur) start programma 18.00 uur
Locatie: 
Auditorium Jan van Breemen Reade, Doctor Jan van Breemenstraat 2, 1056 AB Amsterdam.
Omschrijving: 

Op 15 november 2018 organiseert de werkgroep CVA van het Transmuraal Platform Amsterdam de Kick-off Stedelijke Transmurale Afspraak CVA: Herken en erken de gevolgen van een Stroke! 

De werkgroep CVA presenteert de nieuwe stedelijke transmurale afspraak CVA en deelt met u de laatste ontwikkelingen in stroke behandelingen. Daarnaast laten we verschillende manieren zien om onzichtbare gevolgen van een stroke te herkennen. We hebben een avondprogramma samengesteld waarin de aspecten van de eerstelijnszorg voor deze patiëntengroep aan de orde komen.
Bekijk het uitgebreide programma

Voor wie is het bedoeld?

Het symposium is bedoeld voor huisartsen, praktijkondersteuners, (eerstelijns) verpleegkundigen en andere zorgprofessionals werkzaam in de eerste lijn, revalidatieartsen en (vasculair) neurologen betrokken bij stroke-zorg.

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd voor huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, wijkverpleegkundigen, revalidatieartsen, (vasculair) neurologen, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en physician assistants.

Kosten

Voor elke deelnemer bedraagt het inschrijfgeld € 50,-
U kunt het inschrijfgeld overmaken op rekening NL47INGB 0696310279 van SIGRA o.v.m. Kick-off Stedelijke Transmurale Afspraak CVA

Let op: Uw inschrijving is pas definitief als wij het inschrijfgeld hebben ontvangen!

Bij no show is er geen restitutie van het inschrijfgeld mogelijk. Mocht u toch verhinderd zijn, kan iemand anders uw plaats innemen. Dit graag doorgeven aan avdkamp@sigra.nl

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium kan via onderstaande inschrijfbutton.

Wij zien u graag op 15 november!
Namens de werkgroep CVA Transmuraal Platform Amsterdam