Symposium: Betere ouderenzorg met interRAI-methode

Datum: 
donderdag 16 november 2017
Tijd: 
12.30 - 17.00
Locatie: 
Hotel Spazuiver, Koenenkade 8, Amsterdamse Bos
Voor wie: 
Artsen, verpleegkundigen, verzorgenden IG, bestuurders en deskundigen op het gebied van langdurige zorg en acute ouderenzorg
Omschrijving: 

Tijdens het symposium Slim samenwerken aan betere ouderenzorg met een innovatieve en beproefde methode op 16 november hoort u hoe de internationaal beproefde interRAI-methode zorgprofessionals en -organisaties ondersteunt bij het nemen van veilige en passende beslissingen en zo wereldwijd de kwaliteit van zorg verbetert. De middag is bestemd voor vakgenoten uit de zorgsector (artsen, verpleegkundigen, verzorgenden IG, bestuurders en (ervarings)deskundigen op het gebied van langdurige zorg en ouderenzorg).

De basis van interRAI’s ‘oplossing’ vormt een systematische en periodieke vastlegging van observaties van iemands functioneren. Slimme evidence-based algoritmen genereren vervolgens een functie- en risicoprofiel met suggesties voor passende acties. Dit helpt professionals om proactief te handelen, passende indicatie te stellen, en relevante informatie met andere disciplines te delen. Met de geaggregeerde data kan een organisatie vervolgens de kwaliteit en veiligheid van de geleverde zorg vergelijken met andere organisaties. Nieuwe generatie app software geeft ook een impuls aan gebruiksvriendelijkheid.

Meer info over de methode: www.nedrai.org  en www.interrai.org

Klik hier voor het Programma

Klik hier voor Aanmelden