Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2019; meld je aan voor 31 december!

Datum: 
donderdag 24 januari 2019
Omschrijving: 

De Zorginnovatieprijs is dé prijs voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase, speciaal voor ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben. Kan jij een duwtje in de rug gebruiken om je onderneming echt tot een succes te maken? Bevindt jouw product of dienst zich in deze opschalingsfase en ontwikkel jij een innovatie voor de zorg- of welzijnssector? Werk je in de provincie Noord-Holland of Flevoland? Meld je dan nu aan voor de regionale voorrondes van de Zorginnovatieprijs 2019. Doe dit vóór 31 december 2018!

Inschrijven Regionale Voorronde

Op donderdag 24 januari organiseert de Amsterdam Economic Board samen met Kamer van Koophandel, Rabobank Amsterdam en SIGRA de voorronde van de Zorginnovatieprijs. De vooraf geselecteerde ondernemers worden uitgenodigd om te pitchen voor een jury en publiek.

Wil jij meedoen? Schrijf je hier in vóór 31 december 2018 !

Inschrijvingscriteria

Voorwaarde voor deelname aan de zorginnovatieprijs is dat je alle zes fasen van concept tot opschaling moet hebben doorlopen en op honderd procent hebt staan.

De winnaar

De winnaar van de regionale voorronde krijgt toegang tot het uitgebreide netwerk van de Amsterdam Economic Board, Rabobank, de Kamer van Koophandel en SIGRA. Ook levert het veel publiciteit op en je krijgt een gratis lidmaatschap van de Netwerk Council. De Board biedt je hiermee dé kans om de ontwikkeling van jouw innovatie in een stroomversnelling te brengen.

Belangrijke data in 2019

  • Januari: Uitnodiging genomineerden en regionale voorronde Zorginnovatieprijs voor Noord-Holland en Flevoland in Amsterdam.
  • Februari-maart: Publiekscampagne en bekendmaking genomineerden nationale Zorginnovatieprijs.
  • 14 maart: Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs 2019 in Nijmegen.