Regionale voorronde Zorginnovatieprijs 2018

Datum: 
dinsdag 23 januari 2018
Tijd: 
15.30 uur 18.30 uur
Locatie: 
Café restaurant Dauphine; Prins Bernhardplein 175 Amsterdam
Omschrijving: 

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg- en welzijnsector uit onze regio? Kom dan naar de regionale voorronde van de nationale zorginnovatieprijs 2018! 

Dit zijn de kanshebbers!

De zes veelbelovende innovatieve scale-ups in de zorg en welzijn zijn bekend. Deze zorginnovators en vertegenwoordigers van de Metropoolregio Amsterdam maken kans op een plek in de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs; de prijs voor de meest innovatieve onderneming in de zorg in de opschalingsfase.

De genomineerden voor de regionale zorginnovatieprijs zijn:

Kom op dinsdag 23 januari luisteren naar de pitches van deze zorginnovators en stem mee!

Regionale voorronde Zorginnovatieprijs

Op 23 januari organiseert SIGRA samen met de Amsterdam Economic Board, Rabobank en de Kamer van Koophandel, de regionale voorronde voor de Zorginnovatieprijs 2018. Het doel van deze middag is gezamenlijk, onder begeleiding van een jury, de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase uit onze regio te selecteren, zodat wij deze kunnen afvaardigen namens onze regio. Naast dat u in contact kan komen met de 8 meest belovende innovaties uit onze regio, wordt een interessant programma samengesteld. De voorronde is een onderdeel van de ehealth Week 2018. Meer informatie volgt.  

Wanneer:
Vanaf 15.30 uur bent u welkom en rond 18.30 uur sluiten we af met de bekendmaking van de regionale finalist.
Waar:
De bijeenkomst vindt plaats in Café restaurant Dauphine, te Amsterdam.

Aanmelden:

Via deze link kunt u zich aanmelden om de regionale voorronde voor de Zorginnovatieprijs bij te wonen.

Finale

De winnaar van de regionale voorronde gaat door naar de finale op 15 maart tijdens het internationale Health Valley Event in Nijmegen. De nationale Zorginnovatieprijs wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. 

Organisatie

De regionale voorronde Zorginnovatie wordt georganiseerd door de samenwerkingspartners die normaal ook de Zorg2025 netwerkbijeenkomsten organiseren. Dit zijn Amsterdam Economic Board, Kamer van Koophandel,  Rabobank Amsterdam en SIGRA. Zorg2025 netwerkbijeenkomsten worden één keer per kwartaal georganiseerd voor zorg/welzijnsaanbieders, innovatieve ondernemers en onderzoekers in de zorg. Met deze ontmoetingen willen de samenwerkingspartners partijen in de health sector bijeen brengen en zicht bieden op ontwikkelingen, noodzaak en mogelijkheden van (ICT-) technologie in de zorg. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats in maart 2018. 

Met vragen kunt u contact opnemen met Félice de Charro