Health Valley Event 2019

Datum: 
donderdag 14 maart 2019
Locatie: 
Pathé Nijmegen
Omschrijving: 

Op 14 maart 2019 vindt Health Valley Event (HVE) 2019 plaats in Pathé Nijmegen. Deze elfde editie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland mag je niet missen! Op deze dag draait het om mensen die het verschil maken voor de gezondheidszorg. Of dat nu artsen, verpleegkundigen, investeerders, ondernemers of wetenschappers zijn. Allemaal bezig met innovatie, om op hun eigen unieke manier voor patiënten het verschil te maken.

Op HVE 2019 maak je kennis met de nieuwste trends en ontwikkelingen in Life Sciences & Health en de mensen daarachter. De dag zit vol met inspirerende innovaties, interessante keynotes, vele themasessies, een Investor’s Lounge en Pecha Kucha’s en volop gelegenheid tot netwerken.

Tijdens HVE 2019 wordt ook de Nationale Zorginnovatieprijs 2019 uitgereikt. Dit is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Een van de kanshebbers is Easee, de winnaar van de voorronde Zorginnovatieprijs in Noord-Holland. Zij bestrijden personeelstekorten met online oogmetingen.

Kortom, HVE 2019 is een event waar je bij wilt zijn!

Lees er meer over op www.healthvalleyevent.com

Tickets

Tickets voor Health Valley Event 2019 op 14 maart 2019 in Pathé Nijmegen zijn te koop op  www.healthvalleyevent.com.  Partners van Health Valley hebben medio januari bericht ontvangen over het gratis of met korting registreren van tickets.