Dialoog tussen medewerkers en bestuurders: Boeien & Binden

Datum: 
dinsdag 16 oktober 2018
Tijd: 
13.45 - 19.00 uur
Locatie: 
Amsterdam Art Center, Donauweg 23, 1043 AJ Amsterdam
Voor wie: 
Medewerkers en bestuurders van leden van SIGRA
Omschrijving: 

Op dinsdag 16 oktober worden bestuurders en ruim 100 zorgmedewerkers uitgenodigd voor een dialoog. De dialoog wordt georganiseerd om tot minimaal drie doorbraakideeën te komen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

We merken allemaal dat het steeds lastiger wordt om goed personeel te vinden en te behouden, wat het werk in zorg en welzijn zwaarder maakt. Dat is zorgelijk, onze samenleving kan niet zonder goed en gelukkig zorgpersoneel! Organisaties zoeken naar oplossingen, maar kunnen dat niet zonder de inbreng van medewerkers. Zij weten als geen ander wat er moet veranderen om met plezier in de zorg te blijven werken. Daarom organiseert SIGRA een gesprek tussen medewerkers en bestuurders met als doel om samen tot nieuwe ideeën te komen om het werk in de zorg aantrekkelijk te maken en te houden. Boeien en binden dus!

Deel 1: 

Het eerste deel van de middag gaan medewerkers in een ongedwongen sfeer en onder leiding van ervaren gespreksleiders met elkaar brainstormen over hoe de toekomst eruit moet zien en wat daarvoor nodig is.

Deel 2: 

De uitkomsten hiervan worden anoniem verwerkt voor het tweede deel van de dag: de dialoog met bestuurders. Aan de hand van stellingen voert een ervaren dagvoorzitter een open dialoog.

Tot slot:

De dag eindigt met het benoemen van minimaal drie TOP ideeën om daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Uiteraard wordt er gezorgd voor de nodige versnaperingen.

Bestuurders hebben hun betrokkenheid geuit. Ze willen deze dag benutten om écht te luisteren en om de resultaten van de dag om te zetten in acties. Een uitgelezen kans om goede ideeën een podium te geven.

Aanmelden

Meld je nu aan voor het dialoog via het aanmeldformulier

Inschrijven kan tot 6 oktober 2018 en is alleen mogelijk voor medewerkers van leden van SIGRA.
Wij verwachten veel aanmeldingen dus wees er snel bij. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen, maken wij een selectie van een zo breed mogelijke groep medewerkers uit verschillende werkvelden en organisaties.

Voor meer informatie kun je terecht bij Floor Barewijk van SIGRA.