Diversity Day

Datum: 
dinsdag 06 oktober 2020
Tijd: 
Hele dag
Locatie: 
Binnen de eigen organisatie
Voor wie: 
Zorg en welzijn organisaties
Omschrijving: 

Banner DD

Diversity Day
Een wereld waar we niet meer zien dat iemand ‘anders’ is. Een maatschappij waar je mag zijn wie je bent. Een organisatie waar jij jezelf niet buiten bij de deur hoeft achter te laten wanneer je gaat werken. Laat op 6 oktober zien dat jouw organisatie hierachter staat! Samen vieren we de kracht van diversiteit.

Op deze dag organiseren deelnemende organisaties in het land een eigen activiteit in het teken van diversiteit & inclusie. Van taartjes bij de lunch, tot aan een (online) kennisbijeenkomst of publicatie. Alles kan en mag. Ook SIGRA doet mee met een interne activiteit.

Doet jouw organisatie mee?
1. Meld je organisatie aan via www.diversityday.nl. Dat kan ook wanneer je nog niet precies weet wat voor activiteit het wordt. Je ontvangt een Diversity box met inspiratie.
2. Laat het ook andere leden weten wat de activiteit wordt via: LinkedIngroep SIGRA Netwerk Diversiteit en/of mail het naar Sanne Janssen via sjanssen@sigra.nl. De ideeën/initiatieven worden zo verzameld. Bij SIGRA leren we namelijk graag van elkaar!
3. Deel op 6 oktober de beelden en informatie van de activiteit op Social Media via #diversityday

Meer over SIGRA en Diversiteit
Binnen SIGRA-verband is Diversiteit & Inclusie een belangrijk thema. Het Netwerk Diversiteit is speciaal hiervoor opgericht en er worden regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Ben je als lid-organisatie benieuwd naar meer informatie of wil je nog even brainstormen met andere organisaties n.a.v. bovenstaande? Neem dan verder een kijkje op onze website.

Initiatiefnemer Diversity day: Diversiteit in Bedrijf