Ahti Connect ‘Evidence-based policy: Feit of fictie?’

Datum: 
donderdag 18 januari 2018
Tijd: 
15:30 - 18:00
Locatie: 
Amsterdam Health & Technology Center (AHTC), Paasheuvelweg 25, Tower C4, Amsterdam
Omschrijving: 

Donderdag 18 januari 2018 van 15.30 - 18.00 uur vindt het vierde ahti Connect event in het Amsterdam Health & Technology Center (AHTC) plaats. Het thema van deze maand is: ‘Evidence-based policy: Feit of fictie?’

Waar gaat het over?

Data is in steeds grotere hoeveelheden aanwezig en ook steeds meer digitaal. De toegankelijkheid en bruikbaarheid explodeert daarmee, waardoor allerlei nieuwe toepassingen mogelijk worden. Bijvoorbeeld door het vinden van patronen in zorggebruik op basis van claims data en het aantonen van het effect van voedselwinkels op overgewicht in de buurt. Lees meer

Sprekers

Sprekers zijn Duco Stuurman, directeur Onderwijs, Jeugd en Zorg van de gemeente Amsterdam en Ruben Spruit, medeoprichter van Delph; specialist in machine learning, kunstmatige intelligentie en big data.

Waarom ahti Connect?


Ahti Connect brengt de werelden van technologie en zorg dichter bij elkaar. Staat stil bij hoe het slimmer kan, of beter moet. Iedere maand onder een ander thema en telkens met een andere partner uit de wetenschap en het maatschappelijke veld.

Over ahti

Het Amsterdam Health & Technology Institute (ahti) stimuleert innovatie in de zorg. Ze brengen mensen bij elkaar om samen te werken aan gezondheidsoplossingen en helpen healthtech startups om hun producten en diensten op de markt te brengen.

Komt u ook?

Toegang is gratis. Let op: het aantal deelnemers is beperkt, dus meld u snel aan via Eventbrite.