Themabijeenkomst Week van Zorg & Welzijn 2018 (Alkmaar)

Datum: 
dinsdag 14 november 2017
Tijd: 
14:30 - 16:30
Locatie: 
Zorgcirkel Westerhout Van Houtenkade 3, 1814 DE Alkmaar
Voor wie: 
Deelnemers Week van Zorg en Welzijn
Omschrijving: 

Op 14 november 2017 nodigen wij u van 14:30 - 16:30 uur uit in Alkmaar voor een themabijeenkomst voor de Week Zorg en Welzijn 2018 waarin wij u graag informeren over het landelijke communicatieconcept. We vertellen over de landelijke website, de beschikbare promotiemiddelen en presenteren een ideeënboekje. Maar vooral hopen we u te inspireren voor uw eigen organisatie. 

Programma

We bespreken graag een gezamenlijke regionale activiteit, bijvoorbeeld speeddaten. Dit is een dynamische manier om nieuwe collega’s aan te trekken en de deelnemende organisaties onder de aandacht te brengen. Of denk aan een centrale activiteit in samenwerking met het onderwijs om jongeren te betrekken en voor te bereiden op een passend(e) beroep(skeuze).

Wij kunnen ons voorstellen dat deelnemen aan de Week van Zorg en Welzijn in deze tijden veel vraagt van uw organisatie. Want wat laat je zien? Wie wil je op bezoek krijgen? Hoeveel tijd gaat het kosten en wat levert het op? Deelnemen hoeft echter niet altijd groots en spectaculair; de wijze waarop uw organisatie de deuren openstelt, bepaalt u zelf. Pak dus deze gelegenheid aan om toekomstige medewerkers, vrijwilligers, buurtbewoners, familieleden, scholieren, (aankomende) cliënten en andere geïnteresseerden een realistisch beeld te geven over de sector. Om mensen die willen werken in Zorg en Welzijn extra te enthousiasmeren, om het publiek kennis te laten maken met een vernieuwde organisatie of werkwijze en om te laten zien met hoeveel beroepstrots en professionaliteit van dienstverlening er bij u gewerkt wordt! Heeft u inspiratie nodig van wat er allemaal mogelijk is? Kom dan naar onze themabijeenkomst Week van Zorg & Welzijn 2018!

Meedoen voor de toekomst

Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om ons als sector naar buiten te richten. Dit is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij ondanks de vele veranderingen in en rondom de sector met z’n allen hard werken aan de toekomst. Vorig jaar openden alleen al in Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord ruim 70 locaties hun deuren voor het grote publiek.

Wilt u terugkijken naar de Week van Zorg en Welzijn 2017? Bekijk dan hier onze Wrap up movie.

Via onderstaande link kunt u zich inschrijven voor de themabijeenkomst voor de Week Zorg en Welzijn 2018.