Inspiratie en banenmarkt Zorg en Welzijn- Alkmaar

Datum: 
dinsdag 17 maart 2020
Tijd: 
08:30 tot 13:30 (inclusief op- en afbouw)
Locatie: 
Theater de Vest in Alkmaar
Voor wie: 
SIGRA-leden kunnen kosteloos aansluiten
Omschrijving: 

Banner Ontdekdezorg week

De Week van Zorg en Welzijn is vernieuwd en heet vanaf heden Ontdekdezorg week! Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

In de week organiseren we een Inspiratie en banenmarkt. De Inspiratie en Banenmarkt opent de deuren voor werkzoekenden; zij-instromers, herintreders en carrièreswitchers. SIGRA werkt hierin samen met UWV, Werkgeversservicepunt, de Gemeente Alkmaar en Sterk in je Werk. SIGRA-leden kunnen kosteloos met een stand op de banenmarkt aanwezig zijn. Daarnaast zijn er workshops die de bezoekers kunnen volgen.

Ook wordt het evenement landelijk gepromoot op www.ontdekdezorg.nl/week en via de landelijke campagnes. Verder zullen wij vanuit SIGRA de evenementen in de regio promoten door media-uitingen/regionale campagnes.

Wij motiveren daarnaast de deelnemende organisaties om medewerkers te betrekken als ambassadeur. Hiervoor krijgen de organisaties campagnemateriaal opgestuurd. De medewerkers kunnen zo ook iedereen (broer, zus, tante, buurman of vrouw) uitnodigen om langs te komen op het evenement.

Aanmelden of meer informatie? Stuur dan een mailtje naar opendagzorgenwelzijn@sigra.nl

Werkzoekenden kunnen meer inforamtie vinden over het programma en zich aanmelden op https://www.komwerkeninzorgenwelzijn.nl/event/inspiratie-en-banenmarkt-alkmaar