Bijeenkomst 'Samen effectief privacybewust worden'

Datum: 
maandag 30 september 2019
Tijd: 
9.00 tot 12.00 uur
Locatie: 
Rent24 - Bos en Lommerplein 270-300 -1055 RW Amsterdam
Voor wie: 
Voor FG's, PO's, ISO's, SIGRA privacy-ambassadeurs en geïnteresseerden
Omschrijving: 

Meld je nu aan voor de interactieve bijeenkomst ‘Samen effectief privacybewust worden’. Wij bieden een inspirerend programma voor iedereen die al met privacy bezig is.

Zo neemt Martine van de Merwe ons mee door de stappen die je moet zetten om een effectief privacy-bewustwordingsprogramma in de eigen organisatie te ontwikkelen en uit te rollen. Zorgen voor draagvlak is één van de stappen, maar ook het omgaan met weerstand. Martine laat ons kennismaken met werkvormen die je in de eigen organisatie kan toepassen. We gaan hiermee actief met elkaar aan de slag en er is ruimte om ervaringen met elkaar te delen.

Deze bijeenkomst vormt de start van onze gezamenlijke SIGRA Privacy-bewustwordingscampagne. We trappen deze campagne gezamenlijk af.

Voor SIGRA leden is deze bijeenkomst gratis.


Meld je hier gelijk aan

--

Martine van de Merwe begeleidt de bijeenkomst. Met haar bedrijf PrivacyLab ondersteunt zij zorginstellingen bij privacybescherming en informatiebeveiliging, met name bij bewustwording. Zij publiceerde de boeken Zorg voor privacy (2018) en Gemeenten. Bewustzijn. Privacy. (2019) en is nu bezig met de research voor haar derde boek. Dit gaat over privacy vanuit het oogpunt van zorgbestuurders.